Eğitim

OXFORD INTERNATIONAL CURRICULUM

İlkokuldan lise sona kadar eğitim hayatı sürdüren Sınav Kolej öğrencileri, “Dünya Vatandaşı” olma yolunda bir adım daha atarak güçlü bir akademik geçmişi olan Oxford Uluslararası Müfredatı (OIC-Oxford International Curriculum) ile Sınav’ın Uluslararası vizyonuna güç katmaya devam ediyor.

Sınav Koleji, yabancı dil öğretimini daha etkin hale getirmek ve öğrencilerine tüm dünyada geçerliliği olan ÇİFT DİPLOMA vermek için Uluslararası öğretim programları arasından; güçlü akademik geçmişi, etkin öğretim teknikleri ve en önemlisi de ulusal programımıza uyumlu özellikleriyle Oxford Uluslararası Müfredatını (OIC-Oxford International Curriculum) tercih etmektedir.

Sınav Koleji Anaokulları ile Sınav Koleji İlkokullarında 1, 2 ve 3. sınıflarda yıllardır başarıyla uygulanmakta olan “Side to Side” Eğitim Portalı’nın yanı sıra, 2021-2022 Eğitim – Öğretim yılında Oxford Uluslararası Müfredatına (Oxford International Curriculum) 4, 5, 6 ve 7. sınıflarımızda da başlanmıştır. Oxford İngilizce dersinin yanında seçmeli Global Skills Projects (Küresel Beceriler) ve Wellbeing (İyi Olma Hali-Farkındalık) derslerin kazanımları İngilizce’ye entegre edilerek işlenmektedir. Öğrencilerimiz her öğretim yılının sonunda sınava girerek, uluslararası geçerliliği olan sertifikalarını alacaklardır.